websitefoto

Inspirator en drijvende kracht achter Helemaal edelsmid is Helma Vermeulen. In 2006 studeert Helma af aan de vakschool voor goud- en zilversmeden in Schoonhoven. Met veel plezier werkt ze in de jaren daarna als edelsmid in vaste dienst. Hier verdiept ze haar kennis en breidt ze haar vaardigheden uit. In 2012 start Helma als zelfstandig edelsmid onder de naam Helemaal edelsmid. Een eigen atelier is sinds juni 2014 een feit. Eerst op de Havikshorst 13 en tegenwoordig op Mooierstraat 10 in Amersfoort, werkt deze vakvrouw met liefde en passie aan een eigen, originele collectie.
Met authentieke en moderne technieken beoefent Helma het edelsmeden. Haar sieraden kenmerken zich door een eigentijdse en eigenwijze vormgeving.

Het stugge en harde edelstaal is een materiaal waar Helma graag mee werkt. Kleurstenen in bijzondere vormen bewegen haar tot het maken van draagbare kunstwerkjes. Veel plezier haalt Helma ook uit het ontwerpen op maat. Uit verrassende invalshoeken ontstaan dan mooie en bijzondere sieraden met een eigen verhaal.
Helma verwelkomt je graag in haar atelier waar je de prachtige collectie persoonlijk kunt bekijken en passen. Ook staat ze voor je klaar om vrijblijvend je wensen voor een speciaal sieraadontwerp te bespreken. …Kom binnen en laat je inspireren!

 

 

Leave a comment